Milomiss Northern Lights Ahti "Pyry" kasvaa komeasti. Pyry on käynyt virallisissa luustokuvissa tuloksena A/A 0/0. vWD1-tulos valmistui statuksella terve.

Milomiss Runaway King Litti "Lasse" tulos on B/B 0/0 SP0 LTV0.

Näimme toukokuun puolessa välissä Adventurous pentueen kanssa Tuusulassa Touhun&Temmellys aktiviteettipuiston "metsämontulla" jonka vuokrasimme käyttöömme. Mukana menossa oli Saga, Milo ja Nino, sekä Indy-äiti. Olipa ihana nähdä miten hienosti pentue kasvaa. Tässä muutama kuva tapaamiselta.

Nyyti syntyi pentueen toisena pentuna, Nanan ja Baakon ainoana tyttärenä. Pentulaatikon kuningatar pisti veljet ojennukseen ja näytti kaapin paikan. Nyyti oli erityinen jo syntyessään ja tiesin, että meille tulee hauska yhteinen matka. Nyyti muutti Linnean ja Niklaksen luokse sijoitukseen. Hienosti Nyyti kasvoi ja oppi uusia asioita. Sain olla...

Vuoden alku on ollut touhukasta. pentueen lähdettyä olemme tavanneet muutamia kertoja leikkitreffien tiimellyksessä. Tässä muutamia kuvia treffauksista, jossa mukana viilettään Milo ja Nino, kuten myös Pyry (Milomiss Northern Lights Ahti) ja meidän lauma.