Adventurous pentue kasvaa hienosti ja luonteet ovat hienoja. Perusrauhallisia ja itsepäisiä Stabeja kasvamassa. Aktiivisesti aina osallistumassa kaikkiin asioihin mihin mahdollisuus annetaan. Tässä kuvia kaikista!

Pojat ovat kasvaneet hyvin, ja ovat opetelleet pienen pennun elämää. Olen onnellisessa asemassa, sillä pennut jäävät tähän ihan lähelle, joten saan toivottavasti seurata heidän kasvuaan aikuiseksi koiraksi. Tässä kuvia pojista. Kennelnimiksi valikoitui Lappi-teema, sillä sekä Kuura, että Jedi viettävät paljon aikaa Lapissa.

Milomiss kennelin uudet jäsenet syntyivät perjantaina 30.10. Kuuralle (Milomiss Runaway Snow White) & Jedille (Mi Biras Atlas) syntyi 2 pojan kloppia.

Kuuran tiineys on mennyt hyvin ja nyt hän on muuttanut meille mammalomalle. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 45. Jännittävät hetket ovat käsillä. Nyt keskitytään kuitenkin pitämään tuleva mamma tyytyväisenä tarjoamalla useita aterioita pitkin päivää, sekä pidetään huolta, että toinen ottaa mahdollisimman rennosti ja iisisti. Paljon läheisyyttä...

Keväältä oli siirretty useita näyttelyitä syyskuulle. Tässäpä siis tuloksia eri näyttelyistä.

Kuura oli ultrassa josta selvisi, että mukava määrä pieniä pentuja olisi tulossa.

Porvoo koiranäyttelyssä oli ensimmäisiä kertoja kehässä usea kasvatti. Tulokset olivat aivan huikeat ihan jokaisella. ROP, VSP, SERT ja jopa kasvattajaluoka ROP-Kasvattaja palkinto oli tosi asiaa, wow! Kiitos vielä ihan jokaiselle joka toi upeat koiranse näyttelyyn ja ovat tehneet loistavaa työtä koiriensa kanssa. Kaikki saivat kehuja upeasta...