Dantin kanssa käytiin harjoittelemassa tulevia näyttelyitä varten. Hienosti Danti malttoi odottaa ja esiintyä. Tuomari sai paljon suukkoja ja halauksia ja intoa riitti. Pääasia on, että Dantille jäi positiivinen mielikuva näyttely ympäristöstä. Tästä on hyvä jatkaa kohti oikeita näyttelyitä!

We have been visiting our summer cottage and the girls simply love it. Thye enjoy the big garden to run after a ball and simply look around and smell all different animals that have passed by. This Summer I think we will be enjoying our cottage again a lot.

Koirauintia

16.04.2021

Kävimme Petbros koirauimalassa Hyvinkäällä uimassa Nanan, Sagan ja Dantin kanssa ja kivaa oli. Tässä muutamia otoksia uintireissulta.

Danti kasvaa kohisten. Ihan näinä päivinä hän täyttää jo 10kk. Danti oppii helposti uusia asioita ja saa kaikkialta kehuja siitä miten reipas hän on. Tässä sadelenkiltä pojasta kuvia.

Adventurous pentue kasvaa hienosti ja luonteet ovat hienoja. Perusrauhallisia ja itsepäisiä Stabeja kasvamassa. Aktiivisesti aina osallistumassa kaikkiin asioihin mihin mahdollisuus annetaan. Tässä kuvia kaikista!