Zoco - Friesvik's Zeije af Zelda of Lui

Zoco syntyi syntyi Friesvik's kennelissä Öölannissa Zeldan ja Luin pentueeseen 9.7.2018. Hän muutti kotiin 9.9.2018. Zoco on sijoituksessa Ohped Dal Kennelin kanssa ja asuu Mirkan ja Teemun luona Klaukkalassa.

Luonnekuvaus:

Zoco on sydämellinen, lempeä ja omaa perhettään maailman eniten rakastava hyväntahtoinen koira. Zocon perheeseen kuuluu kaksi pientä lasta ja kaksi aikuista. Zoco on äärimmäisen tarkkaavainen ja herkkä. Zoco vaistoaa etenkin oman perheen tunnetilat ja tapahtumat ennen kuin oikeastaan niitä itse kerkeää edes ymmärtämää. 

Zoco nauttii pitkistä lenkeistä niin juosten kuin metsässä haistellen. Lenkeillä Zocon aistit ovat valppaina ja yhdetkään pupun tai peuran jäljet eivät jää Zocolta huomaamatta. Zocoa ei hetkauta isot työkoneet tai rakennustyömaat, mutta skeittilaudat ovat Zocon mielestä äärettömän epäilyttäviä. Myöskään vastaantulevat koirakot eivät aiheuta Zocossa mitään reaktioita, vaan Zoco keskittyy omaan tekemiseen. Zoco on sopeutuvainen ja se sopeutuu hyvin erilaisiin tilanteisiin kunhan saa tarvittaessa hetken tunnustella.

Tittelit:
C.I.E. eli kansainvälinen näyttelyvalio

DNA-testit: CD-vapaa, vwd1 kantaja

Zoco koiranetissä