Olemme olleet tämän kesäloman paljon mökillä. Tytöt ovat saaneet uida, olla veneessä, käydä metsälenkeillä, juosta pallon ja frisbeen perässä ja nauttia kesästä. Tässä muutamia kuvia mökkitouhuista.

Kesälomalla kävimme Kotkassa, jossa tapamisemme ystäviä. Sovittiin myös treffit kolmen kasvatin kanssa, jotka ovat kolmesta eri pentueesta upeassa koirapuistossa. Kävimme puistoilun jälkeen kävelemässä upeassa Katariinan puistossa ja koirat pääsivät pulahtamaan mereen. Koirat olivat tervetulleita myös ravintolan terassille, jossa me ihmiet...

Friesvik's Zora af Zelda of Lui "Hippu" ja Friesvik's Zeije af Zelda of Lui "Zoco" täyttivät jo 2-vuotta. Tässä muutama kuva sisaruksista.

Milomiss Northern Lights Ahti "Pyry" kasvaa komeasti. Pyry on käynyt virallisissa luustokuvissa tuloksena A/A 0/0. vWD1-tulos valmistui statuksella terve.

Milomiss Runaway King Litti "Lasse" tulos on B/B 0/0 SP0 LTV0.

Näimme toukokuun puolessa välissä Adventurous pentueen kanssa Tuusulassa Touhun&Temmellys aktiviteettipuiston "metsämontulla" jonka vuokrasimme käyttöömme. Mukana menossa oli Saga, Milo ja Nino, sekä Indy-äiti. Olipa ihana nähdä miten hienosti pentue kasvaa. Tässä muutama kuva tapaamiselta.

Nyyti syntyi pentueen toisena pentuna, Nanan ja Baakon ainoana tyttärenä. Pentulaatikon kuningatar pisti veljet ojennukseen ja näytti kaapin paikan. Nyyti oli erityinen jo syntyessään ja tiesin, että meille tulee hauska yhteinen matka. Nyyti muutti Linnean ja Niklaksen luokse sijoitukseen. Hienosti Nyyti kasvoi ja oppi uusia asioita. Sain olla...