Jehu löysi uuden kodin

27.06.2019
Kiitos kaikille kiinnostuneille.


Jehu (Milomiss Action Hero Morpheus) on Magin pentueesta reilun 2 vuoden ikäinen uros. Jehu etsii uutta kotia johtuen perheessä pahentuneesta allergiasta. Jehulle on tehty viralliset terveystutkimukset, joista selvisi, ettei lonkat tai kyynärät ole täyttä priimaa, mutta loistavaksi seurakoiraksi ja ennen kaikkea perheenjäseneksi Jehu sopii paremmin kuin hyvin. Jehu koiranetissä


Luonnekuvaus:

Jehulla on todella suuri sydän ja se rakastaa olla menossa mukana. Energiaa tällä kaverilla riittää, joten pitkät lenkit ovat Jehun mieleen! Välillä on mukavaa käydä esimerkiksi metsässä, jossa saa juosta irti. Toki jos Jehu näkee jotain kiintoisaa, niin yleensä se sitä lähtee tutkimaan kielloista huolimatta. Muuten nätisti tulee luokse kutsuttaessa. Varsinkin jos kutsujalla on jotain herkkua mukana!

Jehua on muutamia kertoja käytetty myös lintumetsällä, kiinnostusta on ollut, mutta saalista ei olla vielä toistaiseksi saatu. Myös uiminen, leikkiminen ja koirapuistossa käynti on Jehun mieleen. Jehu tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa sekä on tottunut lapsiin. Kuitenkin pienten lasten kanssa saa olla tarkkana, koska Jehu ei aina huomaa kokoaan ja saattaa innostua hyppelemään. Myös vieraat Jehu ottaa riehakkaasti, mutta iloisesti vastaan.

Lempeästä luonteestaan huolimatta Jehu osaa välillä myös olla melkoinen "jääräpää", joten se vaatii kokeneen ja määrätietoisen kasvattajan isännäkseen/emännäkseen. Jehulla on hallussa sisäsiisteys, on tottunut matkustamaan autossa, tulee luokse kutsuttaessa ja tottelee peruskäskyjä. Jehu on innokas oppimaan uutta, joten uusia taitoja on sille miellyttävä kouluttaa. Paheita Jehulla on ruuan nappaaminen pöydältä ja yksin jäädessään hetken haukkuu. Kuitenkin nopeasti rauhoittuu ja alkaa levätä.

Jehu rakastaa rapsutuksia ja viihtyisi varmasti hellittelyn kohteena niin kauan kuin vain saa olla. Jehu tarvitseekin paljon rakkautta ja perheen kanssa olemista. Jehu on uskollinen seurakoira, joka on aina valmis miellyttämään omistajaansa!

Jos sinulle tuli sellainen olo, että haluaisit kuulla Jehusta lisää tai voisit mahdollisesti tarjota Jehulle loppuelämän kodin, olethan yhteydessä kennelmilomiss@gmail.com tai soita 050-5063741/Minna Milosavljevic.